3 színes, limitált szériás parfümmel zárkózik fel a DKNY

3 színes, limitált szériás parfümmel zárkózik fel a DKNY

A Flower Pop három illatból álló limitált kollekcióját a tavaszra hangolták, az ígéretek szerint tökéletesen a „DKNY lányokra” szabva. („Virágok a Central Parkban, zöld fák. New York életre kel tavasszal – ahogy az igazi DKNY lány is. A telet maga mögött hagyva élvezi a város izgalmas, lüktető energiáját.”)

Az biztos, hogy az urbánus körökben az egyik legizgalmasabb tavaszi sztori, legalábbis parfümfronton. Kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek élőben az illatok. Ami eddig biztos, hogy kizárólag a Marionnaud Parfümériákban kereshetitek, az áruk pedig 18 000 Ft/ 50 ml.

Addig is egy kis hivatalos háttérsztori hozzájuk:BLUE POP

Vibráló virágos-gyümölcsös illat friss áfonyával, gardéniába és pézsmába burkolózva, a bátor DKNY lánynak, aki nem fogadja el a nemet válaszként.
Fejjegy: bergamot, áfonya, Cassis,
Szívjegy: gardénia, Ylang virág kivonat, jázmin kivonat
Alapjegy: szantálfa, pézsma, vanília

PINK POP

Kacér virágos- gourmand illat egy csokor függőséget okozó gyümölccsel, fával és egy kis pralinéval a DKNY lánynak, aki szereti a figyelem középpontjában lenni.
Fejjegy: szilva, nektarin, mandarin
Szívjegy: jázmin kivonat, őszi barack, frangipáni
Alapjegy: szantálfa, ámbra, pézsma, praliné

VIOLET POP

A színes virágos-gyümölcsös illat ibolya levél és flórenci nőszirom kivonattal a vidám, kacér DKNY lánynak, aki szeret a pillanatnak élni.
Fejjegy: bergamot, galbánum olaj, alma
Szívjegy: neroli, magnólia, ibolya levél kivonat
Alapjegy: pacsuli, flórenci nőszirom

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *