Emily Ratajkowski lett a Kérastase új arca

Emily Ratajkowski lett a Kérastase új arca

A márka nagy büszkeséggel mutatja be új arcát, Emily Ratajkowskit, színésznő-modellt, aki a luxus hajápoló márka nemzetközi nagykövete lesz a 2018-as évben, és aki a Kérastase  szerint „egy trendi, szabadszellemű és magabiztos nő”. És ami azt illeti, tényleg. A divat világától kezdve egészen a közösségi média felületekig, mindenhol jelen van, legyen szó vezető divatmagazinok címlapjáról vagy akár az Instagrammról.

Azt, hogy a modell megszállottja a bikinis, vagy épp félmeztelen szelfiknek köztudott, és az is, hogy a haja különösen fontos terület számára a szépségápolásában. Ez mondjuk meg is látszik, tényleg eléggé rendben van a frizurája mindig, szóval szerintünk ebből a szempontból elég jó választás volt a kedvenc hajas márkánktól szövetségre lépni vele. Mondjuk , a 16 millió követős Instagramos-rajongóbázisa is elég jó érv.

Néhány extra infó Emily-ről:

Könnyedén mozog a művészet, divat, zene és mozi világában. Szerepelt a nagysikerű  thrillerben, a Holtodiglanban, és hamarosan találkozhatunk vele a Cruise, In Darkness és a Welcome Home című filmekben is. Azon ritka alkalmakkor, amikor nincs a reflektorfényben, Emily Ratajkowski mindig is hű marad önmagához. Angliában született, majd Dél- Kaliforniába költözött családjával 5 éves korában. Köszönhetően édesanyjának, aki angol irodalmat tanított, és édesapjának, aki absztrakt festő volt, Emily könyvek és festmények között nőtt fel.

Ez is nagyban meghatározta azt, aki most lehet, megkapva azt a támogatást amire szüksége volt 15 évesen a modell karrierje elkezdéséhez. Emily szereti a sakkot, imád jókat enni és zenét hallgatni. Modell karrierje előtt, képzőművészetet tanult az UCLA-n. A mai napig lelkes könyv olvasó, festmény gyűjtő és szeret rajzolni is.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *