Omorovicza luxusteázás a The Ritz-Carltonban

Omorovicza luxusteázás a The Ritz-Carltonban

Az Omoroviczától (olyan hírességek magyar kedvence állítólag, mint Gwyneth Paltrow, Uma Thurman, Daniel Craig vagy Mila Kunis) megszokhattuk, hogy a kozmetikai szektor legizgalmasabb együttműködéseit produkálja itthon, hol az Ariosóval, hol a Rácz fürdős spéci pop-up projektekkel bukkannak fel a budapesti bjuti élet kalendáriumában. A minőség úgy tűnik misszió a márkánál, akik most épp egy luxusszállodával működnek együtt.

Mikor? A The Ritz-Carlton Budapest és a magyar luxuskozmetikai márka közösen álmodott meg egy különleges délutáni tea ajánlatot, amely kizárólag január 28. és február 4. között lesz minden nap 12 órától délután 5 óráig elérhető.

Hol? A délutáni teát a szálloda szívében, a Kupola Lounge-ban szolgálják fel, melyet ikonikus ólomüveg kupola és lenyűgöző kristálycsillár díszít.

Extrák? Az ajánlat édes és sós harapnivalókat is tartalmaz a gondosan válogatott kézműves teák mellett. E különleges együttműködés keretein belül egy egyedi Omorovicza desszertet készített a hotel cukrászcsapata. A könnyű, mégis erőteljes csokoládéalapú tortát az Omorovicza Revitalizáló Éjszakai Krémje inspirálta. Ízvilága tökéletesen harmonizál a krém összetevőivel; a szilva, mandula és alma egyaránt remekül illeszkednek a márka népszerű termékéhez.

Ajándékcsomag… Hogy az ajánlat még édesebb legyen, a teadélutánra ellátogató vendégek egy 30ml-es, utazó méretű Éjszakai Revitalizáló Krémet, és további meglepetéseket tartalmazó ajándékcsomagot, illetve az Andrássy úti Omorovicza Szalonban felhasználható egyszeri 20%-os kedvezménykártyát kapnak. Az Omorovicza Revitalizáló Éjszakai Krém egy vajas állagú éjszakai krém, amely alvás közben táplálja és erősíti a bőrt.

Ára: A két főre szóló délutáni tea ára 8 000 forint (+10% szervízdíj)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *