Pucér Valentin napi kollekció a Lushtól

Pucér Valentin napi kollekció a Lushtól

A Lushtól megszokhattuk, hogy meglepően kreatív és intenzív illatú, és színű formában tálalja a szépségápolást, és mellesleg sosem csúsznak le egy kiemelt ünnepnapról sem. Most épp Bálint napra jöttek ki egy sereg gyönyörű termékkel, persze főleg fürdőbombákkal. Mivel nekem zuhanyfülkém van, én most a „pucér”, vagyis a csomagolás nélküli széria fürdőlapjára mennék rá.

A Kiss Me Quick fürdőlap (850 Ft) kifejezetten a szerelmesek napjára készült, fűszeres szegfűszegolaj és az édes mimóza illatával. Az intenzív illatú vegán fürdőlap egyeseknek még új leh et, de én nagyon szeretem. Olyan tömény, kompakt kis cucc, hogy több példányát sajnáltam végül zuhanyozáshoz bevetni. Egy lap több zuhanyzáshoz is elég, elég csak egy darabot letörni belőle és a nedves szivacsunk, zuhanyrózsánk segítségével eldolgozni. Elképesztően jó az illata, és véletlenül sem sok, pedig én az erős illatokra érzékeny vagyok. Egyébként én szekrényt, ruhát is illatosítok vele – és az illata egyelőre stabilan tartja magát 3 hónap után is.

Na jó, következzen egy fürdőbomba is, mert végül is a Lushról beszélünk..

Tisty Tosty vegán fürdőbomba, 1290 Ft

„Néphagyományba ágyazott érzéki rózsabimbók… A középkori bájital varázsereje a te szíved is megtölti szerelemmel.”

Ezért szeretjük a Lusht és a pucér termékeket

A Lush friss, kézzel készült kozmetikumokat fejleszt, gyárt és forgalmaz. Olyan kozmetikai cég, mely teljes szívéből elkötelezett a társadalmi ügyek iránt; szigorú állatkísérlet-ellenes elveket követ, és a kozmetikai iparban vezető szerepet tölt be a túlcsomagolás elleni harcban azáltal, hogy „pucéran” árusítható termékeket fejleszt ki. A Lush Etikus beszerzési részleget tart fenn, melynek tevékenysége mindenre kiterjed. A cég elkötelezett a fair trade és a közvetlen beszerzés fejlődése mellett.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *