Verhetetlen körömlakklemosó

Verhetetlen körömlakklemosó


Photo by Jakob Owens on Unsplash

Sosem gondoltam, hogy van a szépségápolás körömszekciójában az a kategória, hogy „nem tudok nélküle élni”. Márpedig nem csak hogy van, hanem egy elsőre ormótlan, fekete, értelmezhetetlen valami tölti ki a dobogó első fokát, nálam. Tisztességes nevén az Yves Rocher Expressz körömlakklemosó tégely.

Még két-három éve – amikor kitaláltam, hogy egyszer majd lesz egy felületem, ahol azoknak írok a bjutiról, akik nem feltétlenül addiktok, de cserébe türelmetlenek mindent kipróbálni, viszont szeretnének baromi jó cuccokat venni, mindezt tisztességes pénzért – megfogadtam, hogy a top 10-es kedvenc listámon fogok erről a termékről is írni majd, ha nem felejtem el. Nem felejtettem.

Külsőre sosem mondtam volna meg, hogy kötelező kellékem lesz. Férfias szépség, olyan tégelyben, amilyenben hajhullás elleni bogyókat, vagy reflux elleni tablettákat tudnék elképzelni, miközben a tégely valójában kulcs a villámgyors, precíz körömlakk lemosáshoz, és még csak a megszokott, penetráns lemosószag miatt sem kell jajgatni (acetonmentes!). És nem viccelek.

Már-már illatos, tavaszi mezőt idézően, itt aztán nincs szerencsétlenkedés a vattakorongokkal, csak bele kell dugni az ujjunkat a lemosószérummal átitatott szivacsba, ami kitölti a kis flakon belsejét, illetve annak középen lévő hasítékába. Ott szépen körbeforgatjuk, és kábé 1-2 perc múlva teljesen rendben is vagyunk. A legsötétebb körömlakkokat is szépen leoldja, de azért is szerethetjük, mert bio-mezőgazdaságból származó mandulával dúsították a formuláját, ami egyébként szépen megóvja a körmöt és a körömágyat is.

Azt is imádom benne, hogy sokáig tart, igaz, jó pár hónap vörös/pink/és társai körömlakkozás után piros lett a lemosófolyadék. Vagyis bármilyen tökéletes, hibátlan zsúrpubija is ez a fekete flakon a körömápolásnak, természetesen érdemes néha lecserélnünk.

Most épp valamiért még akciós is az Yves Rocher site-on, 2590 forint helyett 1790 forint.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *